Orar: Luni – Duminică 09:00 – 00:00 office@euphoria.ro
0745 393 333 Oradea , Mihai Eminescu , 18

Restaurant Biergarten Oradea

Fiecare om are un local de suflet, noi vrem ca acesta să fie al tău! Muncim pentru asta și punem mare preț pe calitatea serviciilor și a produselor pe care ți le oferim. Suntem atenți ca până și cel mai mic detaliu să fie perfect și delicios, iar farfuriei tale să nu i se poată reproșa nimic.

Conștienți de faptul că orașul este într-o permanentă schimbare, gândim periodic pentru tine evenimente culinare de excepție, unde voia bună, gustul și aromele sunt la cele mai înalte cote. Suntem prezenți deja în trei mari orașe ale țării, Cluj-Napoca, Arad și Oradea, cu locații care se bazează pe aceleași principii, atât în ceea ce privește preparatele, decorul, dar și serviciile de catering și delivery.

Localul nostru

Cele mai frumoase momente și amintiri sunt cele pe care ni le facem în jurul mesei alături de cei dragi nouă, dar și de aromele preferate! Avem grijă ca vizita ta să fie mereu una plină de gust și de momente delicioase pentru a reveni cu mare drag de fiecare dată!

Am gândit pentru tine un loc în care să te simți acasă și care să te binedispună prin fiecare detaliu pe care îl observi în jurul tău. Bucuroși de oaspeți, indiferent de momentul zilei, te așteptăm cu zâmbetul pe buze și cu cele mai savuroase experiențe culinare. Nu mai aștepta și fă-ți o rezervare sau plasează comanda cu cele mai delicioase preparate de care îți e poftă!